Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0402091^"
  1. Důsledky nedostatečného hnojení : (studijní zpráva) / Alena Flohrová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1996 . 48 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  2. Formulace pesticidů - přehled a trendy : (studijní zpráva) / Alena Flohrová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1995 . 52 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  3. Vápník a jeho význam pro půdu a rostliny : (studijní zpráva) / Alena Flohrová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1997 . 38 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha
  4. Využití dálkového průzkumu Země v agrochemii půd a výživě rostlin / Alena Flohrová ; vyd. Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, Praha   .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1990 . 38 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  5. Význam luskovin v současných pěstitelských systémech : (studijní zpráva) / Alena Flohrová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1999 . 47 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  6. Význam meziplodin v systému hospodaření na půdě : (studijní zpráva) / Alena Flohrová ; vyd. Ústav zemědělských a potravinářských informací, Praha   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1998 . 40 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.