Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 8  
Váš dotaz: Věcné téma = "výroba potravin"
  1. Hygiena a sanitace výrobní linky na emulgované tuky v provozu margarínky a.s. SETUZA Ústí nad Labem [rukopis] / Jana Šebková   .  1998 . 45 s., 8 s. obr. a tab. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. In-situ podporovaná reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák   .  Sanační technologie.Sanační technologie X.s. 143.
    článek
  3. Institucionální a systémové podmínky udržitelnosti českého zemědělství v období přechodu k tržnímu systému = Institucional and systemic conditions of the Czech agriculture sustainability in transition toward market system / Josef Seják, Jan Zavíral   .  Studia oecologica.Roč. 1, č. 3 (2007), s. 5-17.
    článek
  4. Jak svět doopravdy funguje / Vaclav Smil ; přeložil Ivo Magera   .  Praha : Kniha Zlin, 2023 . 398 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Jídlo s.r.o. / Roman Vaněk   .  Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015 . 192 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  6. Pilotní test in-situ podporované reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Vojtěch Musil, Lenka Wimmerová, Jan Němeček   .  Inovativní in-situ sanační technologie.Inovativní in-situ sanační technologie.s. 9-16.
    článek
  7. Strukturální změny spotřebitelské poptávky. Vlivy cen ropy na traktorizaci a výrobu potravin [rukopis] = Structural changes in the consumers´ demand Import of the oil prices on the plant production / Václav Svatek   .  2009 . 51 l., [5] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Využití vedlejších produktů z potravinářské výroby při sanaci starých ekologických zátěží = Applications of food industry by-products at remediation of old environmental burden / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák   .  Studia oecologica.Roč. 2, č. 2 (2008), s. 76-87.
    článek


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.