Výsledky vyhledávání
- Hygiena a sanitace výrobní linky na emulgované tuky v provozu margarínky a.s. SETUZA Ústí nad Labem [rukopis] / Jana Šebková . 1998 . 45 s., 8 s. obr. a tab. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - In-situ podporovaná reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák . Sanační technologie.Sanační technologie X.s. 143.
- Institucionální a systémové podmínky udržitelnosti českého zemědělství v období přechodu k tržnímu systému = Institucional and systemic conditions of the Czech agriculture sustainability in transition toward market system / Josef Seják, Jan Zavíral . Studia oecologica.Roč. 1, č. 3 (2007), s. 5-17.
- Jak svět doopravdy funguje / Vaclav Smil ; přeložil Ivo Magera . Praha : Kniha Zlin, 2023 . 398 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Jídlo s.r.o. / Roman Vaněk . Praha : Prakul Production, s.r.o., 2015 . 192 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Pilotní test in-situ podporované reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Vojtěch Musil, Lenka Wimmerová, Jan Němeček . Inovativní in-situ sanační technologie.Inovativní in-situ sanační technologie.s. 9-16.
- Strukturální změny spotřebitelské poptávky. Vlivy cen ropy na traktorizaci a výrobu potravin [rukopis] = Structural changes in the consumers´ demand Import of the oil prices on the plant production / Václav Svatek . 2009 . 51 l., [5] l. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Využití vedlejších produktů z potravinářské výroby při sanaci starých ekologických zátěží = Applications of food industry by-products at remediation of old environmental burden / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák . Studia oecologica.Roč. 2, č. 2 (2008), s. 76-87.