Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 7  
Váš dotaz: Věcné téma = "tissue cultures"
  1. Culture of animal cells : a manual of basic technique and specialized applications / R. Ian Freshney   .  Hoboken :  Wiley-Blackwell,  c2010 . xxxi, 732 s., [28] s. obr. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Malý J. Mgr.00/100
  2. Optimalizace kultivačních podmínek kalusu Miscanthus x giganteus / Michaela Liková   .  2018 . 52 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Plant propagation by tissue culture. Volume 1, The background / edited by Edwin F. George, Michael A. Hall and Geert-Jan De Klerk   .  Dordrecht : Springer, [2008]  ©2008 . 1 online zdroj (xi, 501 stran)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    elektronické knihy01/000
    počítačový soubor
  4. Potenciální příspěvek buněčných a tkáňových kultur ke šlechtění obilnin = Potencial'nyj vklad kletočnych i tkanevych kul'tur v selekciju zernovych kul'tur = Potential contribution of cell and tissue cultures to the breeding of cereals : studie VTR   .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1986 . 36 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  5. Tučnice česká : studie kriticky ohroženého druhu Pinguicula bohemica se zřetelem na možnost jeho záchrany / Miloslav Studnička   .  Liberec :  Botanická zahrada,  2013 . 133 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  6. Visualization of sequence-specific probes of mitochondrial DNA in nucleoids by 3D super-resolution microscopy / Nikola Capková   .  2018 . 97 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Využití tkáňových kultur k ochraně genofondu / [rukopis] Jaroslav Dobiáš   .  1997 . 39 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.