Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 9  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářská technologie"
  1. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv   .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 . 536 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  2. Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích / Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Aleš Lebeda   .  Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2016 . 199 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  3. Chemické kontrolní metody : učebnice pro 4. roč. stř. prům. školy potrav. technologie / Alena Novotná, René Novotný ; graf. úprava Dana Břízová   .  Praha :  SNTL,  1987 . 248 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  4. Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv   .  Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2015 . 804 stran
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  5. Obecná potravinářská technologie / Jaroslav Čepička a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1995 . 246 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000
  6. Procesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická v Praze,  2003 . 308 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  7. Průmyslové technologie II / Hana Buchtová   .  Ústí nad Labem :  Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí,  2014 . 220 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    FŽP - KECHT - Slavomír Adamec, Ing.00/100
    volný výběr91/000
  8. Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 300 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  9. Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 236 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.