Výsledky vyhledávání
- Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv . Ostrava : Key Publishing, 2009 . 536 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Houby a houbám podobné organismy v biotechnologiích / Barbora Mieslerová, Michaela Sedlářová, Aleš Lebeda . Olomouc : Univerzita Palackého v Olomouci, 2016 . 199 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Chemické kontrolní metody : učebnice pro 4. roč. stř. prům. školy potrav. technologie / Alena Novotná, René Novotný ; graf. úprava Dana Břízová . Praha : SNTL, 1987 . 248 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Měření a řízení v potravinářských a biotechnologických výrobách : technologie potravin / Karel Kadlec, Miloš Kmínek, Pavel Kadlec a kolektiv . Ostrava : Key Publishing s.r.o., 2015 . 804 stran
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Obecná potravinářská technologie / Jaroslav Čepička a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 1995 . 246 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0 - Procesy potravinářských a biochemických výrob / Pavel Kadlec a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická v Praze, 2003 . 308 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 2 0/0 0 0 - Průmyslové technologie II / Hana Buchtová . Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta životního prostředí, 2014 . 220 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace FŽP - KECHT - Slavomír Adamec, Ing. 0 0/1 0 0 volný výběr 9 1/0 0 0 - Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 . 300 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 2 0/0 0 0 - Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv . Praha : Vysoká škola chemicko-technologická, 2002 . 236 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 2 0/0 0 0