Výsledky vyhledávání
- Lebensmittel-Mikrobiologie / Johannes Krämer . Stuttgart : Ulmer, 1987 . 272 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková . Praha : Academia, 2008 . 363 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace BI - Ipser dr. 0 0/1 0 0 - Monitorizační systémy kontroly hygienicko-toxikologické jakosti potravin : (studie VTR) / Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová ; vyd. Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství . Praha : Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství, 1991 . 51 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Standard methods for the examination of dairy products / ed. Elmer H. Marth ; ed. American Public Health Association, Washington, DC . Washington, DC : American Public Health Association, 1978 . 416 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad D 1 0/0 0 0 - Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka / František Malíř, Vladimír Ostrý a kolektiv autorů . Brno : Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů, 2003 . 349 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace BI - Němcová dr. 0 0/1 0 0