Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 5  
Váš dotaz: Věcné téma = "potravinářská mikrobiologie"
  1. Lebensmittel-Mikrobiologie / Johannes Krämer   .  Stuttgart :  Ulmer,  1987 . 272 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  2. Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková   .  Praha :  Academia,  2008 . 363 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Ipser dr.00/100
  3. Monitorizační systémy kontroly hygienicko-toxikologické jakosti potravin : (studie VTR) / Vladimír Kocourek, Jana Hajšlová ; vyd. Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství   .  Praha :  Ústav vědeckotechnických informací pro zemědělství,  1991 . 51 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  4. Standard methods for the examination of dairy products / ed. Elmer H. Marth ; ed. American Public Health Association, Washington, DC   .  Washington, DC :  American Public Health Association,  1978 . 416 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  5. Vláknité mikromycety (plísně), mykotoxiny a zdraví člověka / František Malíř, Vladimír Ostrý a kolektiv autorů   .  Brno :  Národní centrum ošetřovatelství a nelékařských zdravotnických oborů,  2003 . 349 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Němcová dr.00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.