Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 4  
Váš dotaz: Věcné téma = "masné výrobky"
  1. Hovězí maso : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  1994 . 20 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D10/000
  2. Řízení jakosti na příkladu masných výrobků [rukopis] = Meat products quality management / Kamila Mihálková   .  2008 . 39 l., [4] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 300 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr20/000
  4. Vývoz masných výrobků na Ukrajinu [rukopis] = Export of the meat products for the Ukraine / Renata Zábojníková   .  2009 . 46 l., [9] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.