Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 6  
Váš dotaz: Věcné téma = "horské ekosystémy"
  1. Alpinská vegetace Krkonoš, Králického Sněžníku a Hrubého Jeseníku : teorie anemo-orografických systémů / Jan Jeník   .  Praha :  Nakladatelství Československé akademie věd,  1961 . 409 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad E10/000
  2. Ecological responses at Mount St. Helens : revisited 35 years after the 1980 eruption / Charles M. Crisafulli, Virginia H. Dale, editors   .  New York, NY : Springer, [2018]  ©2018 . 1 online zdroj (xv, 336 stran)
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    elektronické knihy01/000
    počítačový soubor
  3. Ekosystém horského lesa / vyd. Správa Krkonošského národního parku, Vrchlabí   .  Vrchlabí :  Správa Krkonošského národního parku,  [1993] . 25 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  4. Das Leben der Berge / Text von Vladimír Bejček und Karel Šťastný ; Ins Deutsche übertragen von Anna Urbanová und Peter Zieschang ; Illustrationen von D. Bárta ...[aj.] ; Graphische Gestaltung von Jiřina Kettnerová   .  Hanau :  Werner Dausien,  c1989 . 183 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad B10/000
  5. Ochrana a využití půdy v podhorských oblastech : sborník vědeckých prací : 1.-2. září 2005, Nové Hrady / Editoři: Jan Horáček, Radka Váchalová   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita,  2005 . 207 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    Ochrana a využití půdy v podhorských oblastech
  6. Studium horských lesních ekosystémů a jejich poškození v České republice : sborník z pracovního semináře uskutečněného 17. a 18.3.1992 v Českých Budějovicích / ed. Karel Matějka   .  České Budějovice :  Scientific-Pedagogical Publishing,  1992 . 140 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr01/000
    kniha


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.