Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 91  
Váš dotaz: Věcné téma = "catering"
  1. Analýza výživových zvyklostí a komparace množství karotenoidů v krvi u profesionálních hráčů fotbalu / Filip Rangel   .  2015 . 59 listů, 12 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Aplikace intervenčního programu obézních žen středního věku [rukopis] / Dana Knieová   .  2009 . 62 l. [5] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Are the school milk and school fruit schemes effective? (pursuant to Article 287(4), second paragraph, TFEU) /   .  Luxembourg :  Publications Office of the European Union,  2011. . 64 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    Evrop. dok. středisko10/000
  4. Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení [rukopis] / Kateřina Levá   .  2010 . 70 l., [10] l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Brno : zájezdní hostince a hotely = Brünn : Gasthäuser und Hotels / Karel Altman & Vladimír Filip   .  Brno :  Josef Filip,  2012 . 287 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    kat. historie FF01/000
    Brno
  6. Dopady aplikace norem EU do pohostinské činnosti : [rukopis] Lukáš Kolínský   .  2006 . 46 l., 15 l. příl.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Efektivnost aplikovaných norem dle EU a ekonomická návratnost investice na rekonstrukci penzionu [rukopis] = Effectiveness of applicated standards by European Union and economic return of investment in reconstructed pension / Lukáš Kolínský   .  2009 . 69 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  8. Evaluace a autoevaluace v mateřské škole / Michaela Rosůlková   .  2016 . 50 listů, 8 nečíslovaných listů příloh
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Food service technology [elektronický zdroj].   .  [Oxford, England] :  Blackwell Science,  c2001-2005.
    časopis
  10. Handbook of hospitality marketing management / ed. by Haemoon Oh   .  Amsterdam :  Elsevier,  2008 . xxii, 576 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    volný výběr10/000

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.