Výsledky vyhledávání
- Analýza výživových zvyklostí a komparace množství karotenoidů v krvi u profesionálních hráčů fotbalu / Filip Rangel . 2015 . 59 listů, 12 nečíslovaných listů příloh
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Aplikace intervenčního programu obézních žen středního věku [rukopis] / Dana Knieová . 2009 . 62 l. [5] l. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Are the school milk and school fruit schemes effective? (pursuant to Article 287(4), second paragraph, TFEU) / . Luxembourg : Publications Office of the European Union, 2011. . 64 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace Evrop. dok. středisko 1 0/0 0 0 - Biopotraviny a jejich odbyt v restauračním zařízení [rukopis] / Kateřina Levá . 2010 . 70 l., [10] l. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Brno : zájezdní hostince a hotely = Brünn : Gasthäuser und Hotels / Karel Altman & Vladimír Filip . Brno : Josef Filip, 2012 . 287 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace kat. historie FF 0 1/0 0 0 - Dopady aplikace norem EU do pohostinské činnosti : [rukopis] Lukáš Kolínský . 2006 . 46 l., 15 l. příl.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Efektivnost aplikovaných norem dle EU a ekonomická návratnost investice na rekonstrukci penzionu [rukopis] = Effectiveness of applicated standards by European Union and economic return of investment in reconstructed pension / Lukáš Kolínský . 2009 . 69 l.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Evaluace a autoevaluace v mateřské škole / Michaela Rosůlková . 2016 . 50 listů, 8 nečíslovaných listů příloh
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace sklad C 0 0/1 0 0 - Food service technology [elektronický zdroj]. . [Oxford, England] : Blackwell Science, c2001-2005.
- Handbook of hospitality marketing management / ed. by Haemoon Oh . Amsterdam : Elsevier, 2008 . xxii, 576 s.
Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace volný výběr 1 0/0 0 0