Výsledky vyhledávání

Nalezeno záznamů: 3  
Váš dotaz: Autor-kód záznamu = "^ujep_us_auth m0407858^"
  1. Mikrobiologické zkoumání potravin / Ludmila Šilhánková ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1987 . 104 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  2. Mikrobiologie. 2. část / Ludmila Šilhánková ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1991 . 87 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad D20/000
  3. Mikrobiologie pro potravináře a biotechnology / Ludmila Šilhánková   .  Praha :  Academia,  2008 . 363 s.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    BI - Ipser dr.00/100


  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.