Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Biosorpce syntetických barviv na piliny: Kinetická studie [rukopis] / Lenka Smetanová   .  2010 . 98 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  2. Effect of particle size on granular mixing process by using discrete element method / Anna Paříková   .  2019 . 63 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  3. Effect of particle size on surface smoothness of bio-briquettes produced from agricultural residues / Gürkan Alp Kagan Gürdil, Bahadir Demirel   .  Manufacturing Technology.Vol. 18, no. 5, strana 742-747.
    Effect of particle size on surface smoothness of bio-briquettes produced from agricultural residues
  4. FTIR sledování degradace organofosfátů na nanostrukturních oxidech kovů [rukopis] / Raúl Pérez   .  2014 . 95 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  5. Fyzikálně-chemické vlastnosti roztoků pro přípravu disperzí nanočástic [rukopis] / Miloš Černoušek   .  2014 . 63 l.
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  6. Mesoškálové simulace fázového chování semiflexibilního diblokového kopolymeru / Pavel Beránek   .  2016 . 52 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  7. Možnosti odstraňování mikroplastů z vod [rukopis] / Karolína Straková   .  2022 . 49
    kniha
  8. Optimalizace velikosti částic říčního sedimentu pro stanovení organických reziduí / Ondřej Pek   .  2016 . 49 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100
  9. Proudění v trubkových reaktorech se strukturovanou a náhodně sypanou vrstvou náplně [rukopis] / Anna Kokavcová   .  2023 . 71
    kniha
  10. Příprava a analýza velmi malých částic vhodných k povlakování hliníkových slitin / Martin Jaskevič   .  2017 . 69 listů
    Umístění Volné Nedostupné/Prezenčně Vypůjčené Rezervace
    sklad C00/100

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.