Košík

  Odznačit vybrané:   0
  1. Amerikou s jabloneckým sklem / [Autoři:] Ladislav Janeček, Vladimír Mikolášek ; Il. Evžen Nikendey   .  Liberec :  Krajské nakladatelství,  1958 . 139, [3] s.
  2. Epigraphica & sepulcralia II : sborník příspěvků ze zasedání k problematice sepulkrálních památek, pořádaných Ústavem dějin umění AV ČR v letech 2006 až 2007 / editor Jiří Roháček   .  Praha :  Artefactum,  2009 . 445 s.
  3. Geographie heute: Themen, Modelle, Materialien für die Unterrichtspraxis aller SchulstufenRoč. 29 č. 264 2008   .  Postfach  Erhard Friedrich Verlag  2008
    časopis
  4. Panství člověka a touha ženy : feminismus mezi psychoanalýzou a poststrukturalismem / Pavel Barša   .  Praha :  Sociologické nakladatelství,  2002 . 323 s.
  5. Přeshraniční spolupráce obcí na území Euroregionu Elbe/Labe [rukopis] / Jakub Janča   .  2014 . 56 l.
  6. Příroda a památky na území Euroregionu Elbe/Labe : jejich význam pro přeshraniční poznávání [rukopis] / Blanka Pohajdová   .  2008 . 102 l.
  7. Využití recyklovaného skla pro výrobu obalového skla ve firmě Vetropack Moravia Glass, Kyjov [rukopis] / Petra Štěpánková   .  2008 . 86 l.
  8.  

    pekaři
    pekařství
    perníkáři
    potravinářské profese
    bakers
    Soubor věcných témat
    (3) - Soubor věcných témat
    předmětové heslo
  9. perníkářství
    pekařství
    perníky
    perníkáři
    perníkářky
    perníkářské formy
    cukrářství
    gingerbread making
    Soubor věcných témat
    (6) - Soubor věcných témat
    (1) - Knihy
    předmětové heslo
  10. potravinářství
    potravinové právo
    potravinářská biochemie
    potravinářský průmysl
    výroba potravin
    cukrovarnictví
    ledárny
    pekařství
    škrobárenství
    food industry and trade
    Soubor věcných témat
    (9) - Soubor věcných témat
    (7) - Knihy
    (2) - PERIODIKA - Souborný záznam periodika
    (7) - Vysokoškolské práce
    (25) - PERIODIKA - Svázaný ročník periodika
    předmětové heslo

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.