Počet záznamů: 1
ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků
Údaje o názvu ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla Nakladatel Praha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995 Fyz.popis 5 stran Poznámky Datum vydání normy je červenec 1995 Předmět.hesla pekařství * potravinářství * sacharidy Forma, žánr technické normy Konspekt 664 - Potravinářský průmysl MDT 664.6 * 547.454 * 612.396 * 613.263 * 577.114 * 663/664 Země vyd. Česko Jazyk dok. čeština Druh dok. Knihy Signatura Čár.kód Dislokace Volný výběr Info NO 11 3300044199 CH - Kadlečková Ing. pouze prezenčně
Počet záznamů: 1