Počet záznamů: 1  

ČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků

  1. Údaje o názvuČSN 56 0116-7 (560116) Metody zkoušení pekařských výrobků. Část 7, Stanovení obsahu cukrů podle Schoorla
    NakladatelPraha : Úřad pro technickou normalizaci, metrologii a státní zkušebnictví, 1995
    Fyz.popis5 stran
    PoznámkyDatum vydání normy je červenec 1995
    Předmět.hesla pekařství * potravinářství * sacharidy
    Forma, žánr technické normy
    Konspekt664 - Potravinářský průmysl
    MDT664.6 * 547.454 * 612.396 * 613.263 * 577.114 * 663/664
    Země vyd.Česko
    Jazyk dok.čeština
    Druh dok.Knihy
    SignaturaČár.kódDislokaceVolný výběrInfo
    NO 113300044199CH - Kadlečková Ing.pouze prezenčně

Počet záznamů: 1  

  Tyto stránky využívají soubory cookies, které usnadňují jejich prohlížení. Další informace o tom jak používáme cookies.