Search results

  1. Aditivní látky v potravinách / Ilona Humlová   .  2015 . 128 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Aktuální změny ve spotřebitelské poptávce po potravinách : (výzkum veřejného hospodářského mínění o stravování a spotřebě potravin obyvatelstva ČR) / Jindřich Krejčí, Olga Štiková ; Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky Praha   .  Praha :  Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky,  2002 . 56 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    Aktuální změny ve spotřebitelské poptávce po potravinách
  3. Alergenní rostliny / Jan Novák ; [fotografie] Helena Nováková   .  Praha :  Knižní klub,  2010 . 264 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    PŘF - KB - Mgr. Martin Vaněk00/100
    volný výběr10/000
  4. Alergie z potravin / Alexandra Kvasničková   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1998 . 60 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  5. Alternativní potravinové sítě - česká cesta / Jan Spilková a kol.   .  Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016 . 184 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr00/010
  6. Alternativní potravinové sítě okresu Třebíč = Alternative food networks in the district of Třebíč / Petra Vídenská   .  2017 . 79 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Alternativní styly stravování a potravinové alergie u dětí předškolního věku / Kristina Šulcová   .  2017 . 58 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  8. Aluminium in food and the environment : The proceedings of a symposium organised by the Environment and Food Chemistry Groups of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, London, 17th May 1988 / [edited by] R. Massey, D. Taylor   .  Cambridge :  Royal Society of Chemistry,  1989 . 108 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  9. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1992 . 122 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  10. Analýza potravin / Jiří Davídek, Jan Velíšek ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  VN MON,  1988 . 122 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D40/000

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.