Search results

  1. Dějiny piva : od zrození až po konec středověku / Jaroslav Novák Večerníček   .  V Brně : CPress, 2015 . 143 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100
  2. Etiketa stolování : o dobrých mravech a dobrém jídle / Ladislav Špaček   .  Praha : Euromedia Group, 2021 . 362 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  3. Hlad a hojnost : dějiny stravování v Evropě / Massimo Montanari ; [z italského originálu ... přeložila Zora Jandová-Obstová]   .  Praha :  NLN, Nakladatelství Lidové noviny,  2003 . 227 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100
  4. Jídlo a pití v pravěku a ve středověku / Magdalena Beranová   .  Praha :  Academia,  2005 . 359 s., [16] s. barev. obr. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/200
  5. Krajiny prostřených i prázdných stolů. I., Evropská gastronomie v proměnách staletí / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)   .  Pardubice-Polabiny : Univerzita Pardubice, 2016 . 344 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100
  6. Krajiny prostřených i prázdných stolů. II., Evropská gastronomie v interdisciplinárním přístupu / Blanka Jedličková, Milena Lenderová, Miroslav Kouba, Ivo Říha (eds.)   .  Pardubice : Univerzita Pardubice, 2017 . 331 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100
  7. Nablýskaná krása v kuchyních našich prababiček / Karel Pokorný   .  Praha :  ARSCI,  2009 . 172 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  8. Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc   .  V Brně : CPress, 2020 . 262 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  9. Tafeln mit dem Kaiser : Alltag und Geschichte rund um das Schönbrunner Menübuch von Mai 1913 bis Januar 1914 / Hannes Etzlstorfer, Franz Karl Ruhm   .  Wien : K&S, [2014]  ©2014 . 214 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    rakouská knihovna10/000
  10. Vliv gastronomie v narativní literatuře / Michaela Aulická   .  2017 . 53 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.