Search results

  1. Agrotechnika ozimů / A.G. Šapoval   .  Praha :  Brázda,  1950 . 78, [2] s.
    book
  2. Bilancia organickej hmoty v ekologickom a low input systéme hospodárenia = Soil organic matter balance and low input farming system / Zuzana Lehocká, Štefan Žák   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 46-49.
    article
  3. Brambory / Autor: Hruška a kol ; [Barev. fot.: kol.]   .  Praha :  SZN,  1974 . 416, [8] s.
    book
  4. Brambory - skrytý poklad / [autoři textů Roman Bortel ... et al.]   .  Praha :  Národní zemědělské muzeum,  2008 . 91 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100
  5. Brambory : situační a výhledová zpráva : přehled ploch, produkce a výnosů u brambor celkem v České republice / Václav Mottl, Pavel Popelka   .  Praha :  Agrospoj,  1996 . 17 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  6. Brambory : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  [2006] . 39 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  7. Brambory : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  [2006] . 43 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  8. Brambory : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  [2005] . 47 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  9. Brambory : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  [2004] . 42 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  10. Brambory : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  2003 . 41 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.