Search results

  1. Antibakteriální účinky fotokatalyticky aktivních nanovrstev TiO2 / Eva Musilová ... [et al.]   .  Vodárenská biologie 2010.s. 98-101.
    article
  2. GMS Krankenhaushygiene interdisziplinär [elektronický zdroj].   .  [Düsseldorf, Germany] :  GMS
    journal
  3. Hodnocení účinnosti hygienizace pro technologie zpracovávající bioodpad / Ladislava Matějů, Magdalena Zimová   .  Nakládání s bioodpady v legislativě a praxi.Nakládání s bioodpady v legislativě a praxi.s. 13-16.
    article
  4. Hygiena a dezinfekce rukou : 100 otázek a odpovědí : překlad 2., aktualizovaného vydání / Christiane Reichardt, Karin Bunte-Schönberger, Patricia Van der Linden ; překlad: Renata Halmo, Jana Mohrová   .  Praha : Grada Publishing, 2017 . 70 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  5. Hygiena rukou a management zavedení do praxe u zdravotnických pracovníků [rukopis] / Kristýna Machková   .  2023 . 32 l. (45 585 znaků)
    book
  6. Hygienické zabezpečení pitné vody obce Blatnička bezgenerátorovým způsobem přípravy oxidu chloričitého / Marcel Gómez, David Balcar, Jaroslav Fiala   .  Vodárenská biologie 2011.s. 172-175.
    article
  7. Infekce spojené se zdravotní péčí [rukopis] / Jana Janovcová   .  2023 . 66 l. (94 363 znaků)
    book
  8. Kvalita osiva pšenice v ekologickém zemědělství = The seed quality in agricultural organic system / Václav Hosnedl, Hana Honsová   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 64-66.
    article
  9. Nechemické ošetření osiva jarního máku jako možnost ochrany v alternativním zemědělství = Unchemical treatment of spring poppy seed as possibility of protection in alternative agriculture / Petr Pšenička, Václav Hosnedl   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 166-168.
    article
  10. Nové technologie v užívání dezinfekčních prostředků v ČR / Jana Hubáčková, Marcel Gómez, Stefano Beriša   .  Vodárenská biologie 2010.s. 56-61.
    article

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.