Search results

  1. Hygiena a sanitace výrobní linky na emulgované tuky v provozu margarínky a.s. SETUZA Ústí nad Labem [rukopis] / Jana Šebková   .  1998 . 45 s., 8 s. obr. a tab. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Možné zdroje mikrobiální kontaminace z prostředí, v závodě na výrobu oplatek a sušenek, se zaměřením na kontaminaci enteropatogenními mikroorganismy : [rukopis] (bakalářská práce) / Jarmila Křtěnová   .  2004 . 92 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Návrh změn v sortimentu kopečkové zmrzliny a jejich následný dopad na chování odběratelů firmy GMG s.r.o. : [rukopis] Tomáš Hrzán   .  2003 . 76 s., 11 s. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C01/000
    book
  4. Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí [rukopis] / Renata Kábrtová   .  2010 . 78 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Otravy z potravin způsobené mikrooganismy [rukopis] / Lucie Hostačná   .  2009 . 41 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  6. Potravinový problém jako problém nerovnoměrné distribuce [rukopis] = Food problem as a problem of unequable distribution / Martina Chytilová   .  2008 . 53 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Přirozeně se vyskytující alkaloidy v potravinách [rukopis] / Šárka Dvorská   .  2010 . 43 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  8. Rozvoj multifunkčního zemědělství v Severozápadním regionu před a po vstupu ČR do EU : [rukopis] Iva Kršková   .  2006 . 53 l., 9 l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  9. Statistická analýza výdajů na potraviny a nealkoholické nápoje domácností v ČR [rukopis] = Stacistical analysis of expenditures on foodstuffs and soft drinks of households of Czech Republic / Martin Formánek   .  2009 . 44 l., [5] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  10. Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová   .  2008 . 46 l., 6 l. obr. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.