Search results
- Hygiena a sanitace výrobní linky na emulgované tuky v provozu margarínky a.s. SETUZA Ústí nad Labem [rukopis] / Jana Šebková . 1998 . 45 s., 8 s. obr. a tab. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Možné zdroje mikrobiální kontaminace z prostředí, v závodě na výrobu oplatek a sušenek, se zaměřením na kontaminaci enteropatogenními mikroorganismy : [rukopis] (bakalářská práce) / Jarmila Křtěnová . 2004 . 92 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Návrh změn v sortimentu kopečkové zmrzliny a jejich následný dopad na chování odběratelů firmy GMG s.r.o. : [rukopis] Tomáš Hrzán . 2003 . 76 s., 11 s. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 1/0 0 0 - Nové metody uchovávání potravin s nižším dopadem na životní prostředí [rukopis] / Renata Kábrtová . 2010 . 78 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Otravy z potravin způsobené mikrooganismy [rukopis] / Lucie Hostačná . 2009 . 41 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Potravinový problém jako problém nerovnoměrné distribuce [rukopis] = Food problem as a problem of unequable distribution / Martina Chytilová . 2008 . 53 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Přirozeně se vyskytující alkaloidy v potravinách [rukopis] / Šárka Dvorská . 2010 . 43 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Rozvoj multifunkčního zemědělství v Severozápadním regionu před a po vstupu ČR do EU : [rukopis] Iva Kršková . 2006 . 53 l., 9 l. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Statistická analýza výdajů na potraviny a nealkoholické nápoje domácností v ČR [rukopis] = Stacistical analysis of expenditures on foodstuffs and soft drinks of households of Czech Republic / Martin Formánek . 2009 . 44 l., [5] l. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová . 2008 . 46 l., 6 l. obr. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0