Search results
- Aktuální změny ve spotřebitelské poptávce po potravinách : (výzkum veřejného hospodářského mínění o stravování a spotřebě potravin obyvatelstva ČR) / Jindřich Krejčí, Olga Štiková ; Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky Praha . Praha : Výzkumný ústav zemědělské ekonomiky, 2002 . 56 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 0 1/0 0 0 - Alergie z potravin / Alexandra Kvasničková . Praha : Ústav zemědělských a potravinářských informací, 1998 . 60 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Alternativní potravinové sítě - česká cesta / Jan Spilková a kol. . Praha : Univerzita Karlova, nakladatelství Karolinum, 2016 . 184 stran
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 0 0/0 1 0 - Aluminium in food and the environment : The proceedings of a symposium organised by the Environment and Food Chemistry Groups of the Industrial Division of the Royal Society of Chemistry, London, 17th May 1988 / [edited by] R. Massey, D. Taylor . Cambridge : Royal Society of Chemistry, 1989 . 108 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Better training for safer food : annual report 2008 . Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2009 . 75 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations Evrop. dok. středisko 1 0/0 0 0 - Better training for safer food : annual report 2009 . Luxembourg : Office for Official Publications of the European Communities, 2010 . 80 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations Evrop. dok. středisko 1 0/0 0 0 - Biopotraviny : hodnocení kvality, zpracování a marketing / Jan Moudrý, Jaroslav Prugar . Praha : Ministerstvo zemědělství České republiky, 2002 . 34 s., 2 s. text. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 0 1/0 0 0 - Co se děje s potravinami při přípravě pokrmů / Jana Dostálová . Praha : Forsapi, [2008?] . 53 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 1 0/0 0 0 - Doba jedová a covidová / Anna Strunecká, Jiří Patočka . Petrovice : ProfiSales, 2021 . 318 stran
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 1 0/0 0 0 - The emerging global food system : public and private sector issues / ed. Gerald E. Gaull, Ray A. Goldberg . New York : Wiley and Sons, 1993 . 252 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0