Search results
- Degradace organických barviv s využitím pokročilých oxidačních procesů / Natálie Rutarová . 2020 . 64 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Návrh změn v sortimentu kopečkové zmrzliny a jejich následný dopad na chování odběratelů firmy GMG s.r.o. : [rukopis] Tomáš Hrzán . 2003 . 76 s., 11 s. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 1/0 0 0 - Příčiny poruchovosti výrobní linky ve firmě CzechPak Manufacturing, s. r. o. / Daniel Kendík . 2017 . 57 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Rozkrádání socialistického majetku v potravinářských a stravovacích zařízení na Děčínsku mezi lety 1977 - 1983 / Stanislava Hvězdová . 2015 . 123 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Rozvoj multifunkčního zemědělství v Severozápadním regionu před a po vstupu ČR do EU : [rukopis] Iva Kršková . 2006 . 53 l., 9 l. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Simultánní stanovení potravinářských barviv s využitím UV/Vis spektrofotometrie / Martin Špinka . 2017 . 55 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Vyklepávání čokoládových produktů z forem / Vít Novotný . 2015 . 54 listů, 2 nečíslované listy volných příloh
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 1 0/0 0 0