Search results

  1. Analýza cenových a důchodových relací v potravinářské vertikále ve vztahu ke vstupu do EU : [rukopis] Jana Basíková   .  2002 . 40 s., 19 s. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Analýza ekonomické výkonnosti potravinářského průmyslu v České republice v letech 2011 - 2012 / Eliška Krumbholcová   .  2015 . 66 listů, 16 nečíslovaných listů příloh
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Analýza trhu s biopotravinami a bioprodukty v České republice [rukopis] / Eva Fuchsová   .  2007 . 68 l., 6 l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Certifikace v potravinářském průmyslu : [rukopis] Markéta Spudilová   .  2003 . 62 s., 15 s. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Efektivní nakládání s odpady v potravinářském průmyslu firmy Mondelez International / Michaela Novotná   .  2015 . 67 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  6. Možné zdroje mikrobiální kontaminace z prostředí, v závodě na výrobu oplatek a sušenek, se zaměřením na kontaminaci enteropatogenními mikroorganismy : [rukopis] (bakalářská práce) / Jarmila Křtěnová   .  2004 . 92 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Nakládání s odpady z potravinářské výroby se zaměřením na výrobní závod firmy Opavia-LU s.r.o v Lovosicích [rukopis] / Pavel Procházka   .  2011 . 55 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  8. Nakládání s odpady z potravinářského průmyslu se zaměřením na společnost Vitana a.s [rukopis] / Karel Ritter   .  2010 . 125 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  9. Pohledávky z daňového, účetního a právního hlediska [rukopis] / Ivana Jandová   .  2007 . 42 l., 3 l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  10. Principy řízení jakosti v potravinářských podnicích v ČR a zemích EU : [rukopis] Juliana Provazníková   .  2005 . 57 s., 19 s. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.