Search results

  1. Ekologický monitoring zdravotního stavu smrkových porostů na trvalých zkusných plochách v CHKO Jizerské hory / [rukopis] Ondřej Radovnický   .  1995 . 68 s., 31 s. tab., graf., mp. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Mykorhizní poměry smrku ztepilého (Picea abies) a smrku pichlavého (Picea pungens) v Krušných horách / [rukopis] Petr Ulbricht   .  1994 . 48 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Určení vztahu mezi věkem a impedancí u smrku (Picea abies) přístrojem Mervit / [rukopis] Martin Lepší   .  2000 . 63 s., 34 s. tab., m. a fot. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Vztah mezi defoliací a přírůstem smrkových porostů v jižních Čechách na základě dat základní sítě ICP Forests / [rukopis] Jan Rosa   .  2004 . 75, 40 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Vztah mezi defoliací a přírůstem smrkových porostů v severovýchodní části České republiky hodnocený na základě dat základní sítě ICP Forests / [rukopis] Irena Kaňáková   .  2004 . 110 s., 57 s. tab. a obr. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  6. Vztah mezi defoliací a přírůstem smrkových porostů v severozápadních Čechách hodnocený na základě dat základní sítě ICP Forests / [rukopis] Lucie Vinciková   .  2004 . 87 s., 43 s. tab., obr. a graf. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Vztah mezi obvodem měřeným u paty kmene a obvodem ve výčetní výšce (130 cm) u vybraných druhů dřevin rostoucích mimo les : [rukopis] Tilia cordata Mill., Picea abies Karst : diplomová práce / Ondřej Radovnický   .  1998 . 42 s., 73 s. tab., graf. a fot. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.