Search results

  1. Abrege de principes de la statistique (principes communs et introduction dans la statistique économique) par Ferdinand Václavík, Antoním Jirásek et Slavomír Jiránek : Určeno pro posl. fak. společenskovědní   .  Praha :  SPN,  1966 . 100 s.
    book
  2. Agrotechnika hlavních druhů zelenin : Určeno pro posl. zahradnického oboru agronomické fak / Jaroslav Štambera   .  Praha :  SPN,  1964 . 207 s.
    book
  3. Akrobacie : Určeno pro posluchače fak. Institutu tělesné výchovy a sportu / Autor: Otto Petr a kol ; Obr.: Vl. Janoušek   .  Praha :  SPN,  1962 . 113 s.
    book
  4. Akumulace informací : Určeno pro posl. fak. sociálních věd a publicistiky / Autor: kol   .  Praha :  SPN,  1971 . 102 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad B10/000
  5. Algebra a teoretická aritmetika. 3 / Jaroslav Blažek, Milan Koman, Blanka Kussová   .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1983 . 96 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    book
  6. Anatomie : Určeno pro posluchače DS-PI / Autoři: Rudolf Linc, Jaroslav Fleischmann   .  Praha :  SPN,  1961 . 207 s.
    book
  7. Anthropologické praktikum / Autoři: Miroslav Prokopec, Jaroslav Suchý, Svatava Titlbachová   .  Praha :  SPN,  1965 . 165 s.
    book
  8. Antologie odborných textů k dějinám české literatury. Díl 2 / Eva Čechová ... [et al.] ; Universita Karlova v Praze, Ústav pro dálkové studium učitelů   .  Praha :  Státní pedagogické nakladatelství,  1964 . 201 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E10/000
  9. Antropologie : Určeno pro dálkově stud. na p i[nstitutech / Jaroslav Suchý   .  Praha :  SPN,  1962 . 82 s.
    book
  10. Aplikace statistických metod v antropomotorice / Václav Mencl   .  Plzeň :  Pedagog. fak,  1979 . 213 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E10/000

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.