Search results
- Bakteriózy a kontaminace potravin [rukopis] / Dagmar Třísková . 2008 . 85 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Hygiena potravin [rukopis] / Lenka Seidlová . 2010 . 88 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Hygienická problematika kvality pitné vody [rukopis] / Taťána Vlčková . 2011 . 74 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová . 2008 . 46 l., 6 l. obr. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0