Search results

  1. Fermentační produkce butanolu - současné reálné možnosti a výhled do budoucnosti / Petra Patáková ... [et al.]   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1375-1380.
    article
  2. In-situ podporovaná reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák   .  Sanační technologie.Sanační technologie X.s. 143.
    article
  3. Pilotní test in-situ podporované reduktivní dechlorace s využitím vedlejších produktů potravinářské výroby / Vojtěch Musil, Lenka Wimmerová, Jan Němeček   .  Inovativní in-situ sanační technologie.Inovativní in-situ sanační technologie.s. 9-16.
    article
  4. Produkty reakcí hydroxybenzaldehydů s dialkylkarbornáty v polárních aprotických rozpouštědlech / T. Weidlich   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1223-1225.
    article
  5. Stanovení 15 zástupců chlorbenzoových kyselin pomocí vysokotlaké extrakce půdních vzorků ve spojení s LC/UV / Zdena Křesinová, Milan Muzikář, Tomáš Cajthaml   .  Sanační technologie XIV.s. 162-165.
    article
  6. Technologie pro separaci biobutanolu z fermentační zápary / Miloslav Slezák ... [et al.]   .  Aprochem 2010.1. díl, s. 1382-1387.
    article
  7. Výsledky stimulované reduktivní dechlorace při sanaci horninového prostředí - případové studie / Stanislava Prokšová, Jiřina Macháčková, Zdeněk Zachař   .  Inovativní in-situ sanační technologie.Inovativní in-situ sanační technologie.s. 5-8.
    article
  8. Využití vedlejších produktů z potravinářské výroby při sanaci starých ekologických zátěží = Applications of food industry by-products at remediation of old environmental burden / Lenka Wimmerová, Jan Němeček, Radim Žebrák   .  Studia oecologica.Roč. 2, č. 2 (2008), s. 76-87.
    article
  9. Zkušenosti s aplikací stimulované reduktivní dehalogenace v České republice / Jiřina Macháčková ... [et al.]   .  Oxidační a redukční metody odstraňování ekologických zátěží (konference.Oxidační a redukční metody odstraňování ekologických zátěží.s. 92-97.
    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.