Search results

  1. Are the school milk and school fruit schemes effective? (pursuant to Article 287(4), second paragraph, TFEU) /   .  Luxembourg :  Publications Office of the European Union,  2011. . 64 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    Evrop. dok. středisko10/000
  2. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 182 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  3. Mléko : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  [2006] . 120 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  4. Standard methods for the examination of dairy products / ed. Elmer H. Marth ; ed. American Public Health Association, Washington, DC   .  Washington, DC :  American Public Health Association,  1978 . 416 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  5. Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 236 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.