Search results
- Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety / Čeněk Zíbrt . Přerov ; Olomouc : Opus Bohemiae, 2000 . 95 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations kat. historie FF 0 0/1 0 0 - Gastronomie českého středověku : co lidé jedli a pili, jak stolovali a hodovali / Monika Feyfrlíková Černá . Praha : Grada Publishing, 2024 . 224 stran
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 1 0/0 0 0 - Jak se vařívalo a žilo v jihočeské hájovně / Anna Sedlmayerová ; [z rukopisných textů vybrala Marie Vodičková] . Praha : Olympia, 1998 . 93 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák . Praha : Libri, 2001 . 207 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad E 0 0/0 1 0 - Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc . V Brně : CPress, 2020 . 262 stran
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations volný výběr 1 0/0 0 0 - Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou / Magdalena Beranová . Praha : Libri, 2001 . 279 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations kat. historie FF 0 0/1 0 0