Search results

  1. Charakteristika odpružení vozidla při přejezdu nerovností = Characteristics of vehicle suspension when crossing road unevenness / Jan Kampo   .  Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2018 . 32 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  2. Obrobitelnost tvrdých povrchů broušením = The machinability of hard surfaces by grinding / Martin Marek   .  Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2019 . 31 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000
  3. Ráz a přenos impulzu v tenké izotropní desce = Impact and transmission of impulse in thin isotropic plate / František Klimenda   .  Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2018 . 34 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  4. Vliv tepelného namáhání na praskání jader při odlévání pístů = The effect of heat stress to cracking cores during to casting of the pistons / Alena Petrenko   .  Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2018 . 35 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  5. Výskum metód pre zvyšovanie životnosti nástrojov používaných v lesníckych technológiách = Research of methods for lifetime increasing of tools used in forestry technologies / Miroslava Ťavodová   .  Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, Fakulta strojního inženýrství, 2018 . 31 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000
  6. Vytvoření metodiky pro vyhodnocení tvarových odchylek rotačního strojírenského výrobku = Creating a methodology for evaluating the form deviations of a rotary engineering part / Jiří Vít   .  Ústí nad Labem : Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem, 2019 . 23 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.