Search results

  1. Food in society : economy, culture, geography / Peter Atkins and Ian Bowler   .  London : Hodder Education, an Hachette UK company, 2001 . xii, 328 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    PŘF - KG - Zdeňka Smutná, Mgr.00/100
  2. Kulinářská fyzika / Renata Holubová   .  Olomouc [i.e. Ostrava] :  Repronis,  2012 . 67 s.
    Kulinářská fyzika
  3. Odpojte své dítě od sítě : 101 způsobů, jak se odtrhnout od přístrojů a užívat si skutečného života / Liat Hughes Joshiová ; z anglického originálu How to unplug your child ... přeložila Jitka Ondryášová   .  Praha : Euromedia, 2018 . 127 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  4. Péťa Vařič aneb Snadné etudy pro hrnec s pokličkou a obě ruce levé / Petr Hora ; Il. Stanislav Holý   .  Praha :  Práce,  1979 . 231, [1] s.
    book
  5. Pohádkové nápady pro malé kutily a kuchtíky / Hana Čechová Šimková ; ilustrace: Hana Vavřinová   .  Brno : CPress, 2016 . 86 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  6. Rytmus rodiny : objevte pocit zázraku v rytmu ročních období / Amanda Blake Soule a Stephen Soule ; z amerického originálu The rhythm of family: discovering a sense of wonder through the seasons přeložila Andrea Bačová   .  Olomouc : ANAG, [2015]  ©2015 . 271 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  7. Zelenina, mléko, vejce a luštěniny ve výživě a přípravě pokrmů : [praktické náměty pro výuku tematického okruhu Svět práce / editor Zdeněk Friedmann]   .  Praha :  Raabe,  c2011 . [95] s. v různém stránkování
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.