Search results

  1. Kvalita tritikale z ekologického a intenzivního pěstování = Quality of triticale from ecological and intensive cultivation / Jiří Petr   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 85-88.
    article
  2. Odrůdy ječmene v ekologickém zemědělství a jejich využití = Barley varieties in ecological farming and their utilisation / Jiří Petr, Vratislav Psota   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 102-106.
    article
  3. Odrůdy obilnin pro ekologické zemědělství = Cereal varieties for ecological agriculture / Jiří Petr, Josef Škeřík, Libor Mičák   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 56-60.
    article
  4. Rozšíření spektra rostlinných produktů z ekologického zemědělství pro dietu při celiakii = Widening of spectra plant products from organic farming for gluten-free diet in coeliac disease / Ivana Capouchová, Jiří Petr, Lucie Krejčířová   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 82-84.
    article
  5. Skladba bílkovin a kvalita ozimé pšenice z ekologického a konvenčního způsobu pěstování = Protein composition and quality of winter wheat from ecological and conventional farming / Lucie Krejčířová, Ivana Capouchová, Jiří Petr   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 76-78.
    article
  6. Výnosy žita v ekologickém a intenzivním pěstování = Rye yields in ecological and intensive farming / Jiří Petr, Libor Mičák   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 89-92.
    article
  7. Vztah mezi skladbou bílkovin a reologickými parametry ozimé pšenice z podmínek ekologického a konvenčního způsobu pěstování = Relations between protein composition and rheological parameters of winter wheat from conditions of organic and conventional farming / Lucie Krejčířová, Ivana Capouchová, Jiří Petr   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 73-75.
    article


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.