Search results

  1. Biologicky aktivní organické látky / Karel Waisser   .  Hradec Králové :  Gaudeamus,  2006 . 175 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  2. Názvosloví organických sloučenin / Karel Waisser, Eva Novotná   .  Praha :  Karolinum,  2011 . 159 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    Názvosloví organických sloučenin
  3. Nové české názvosloví organické chemie / Karel Waisser   .  Praha :  Karolinum,  2004 . 177 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    Nové české názvosloví organické chemie
  4. Organická chemie. [Díl] 1 / Milan Čeladník ; Jaroslav Sova ; Karel Waisser   .  Praha :  SPN,  1987 . 105 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E10/000
  5. Organická chemie I. / Karel Waisser   .  Praha :  Karolinum,  2001 . 341 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  6. Organická chemie II. / Karel Waisser, Milan Pour   .  Praha :  Karolinum,  2000 . 247 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  7. Reaktivita organických sloučenin : organická a bioorganická chemie pro farmaceutické fakulty. Část 2 / Karel Waisser   .  Praha :  Karolinum,  1996 . 171 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  8. Struktura a nomenklatura organických sloučenin : organická a bioorganická chemie pro farmaceutické fakulty. Část 1 / Karel Waisser   .  Praha :  Karolinum,  1996 . 96 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  9. Úvod do biologické aktivity organických sloučenin / Karel Waisser   .  Hradec Králové :  Gaudeamus,  2004 . 122 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.