Search results

  1. Co byste měli vědět o výrobě potravin? : technologie potravin / Pavel Kadlec, Karel Melzoch, Michal Voldřich a kolektiv   .  Ostrava :  Key Publishing,  2009 . 536 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  2. Chemie a technologie tensidů a detergentů / Milan Bareš, Jiří Zajíc   .  Praha :  VŠCHT,  1988 . 270 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D01/000
  3. Laboratorní cvičení z biochemie / Ladislav Fukal a kolektiv   .  Praha :  VŠCHT,  1996 . 66 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
    CH - Nguyen dr.00/100
  4. Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 300 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000
  5. Technologie potravin II / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 236 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.