Search results
- Marketingová strategie vybraného restauračního zařízení / Monika Farská . 2015 . 93 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Mobiliář pro veřejné stravování s použitím výrob. materiálů HI-MACS a fa.Kodreta [rukopis] / Lucie Smyslová . 2010 . 45 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Možnosti motivace a péče o pracovníky ve společnosti American Restaurants, a.s. : [rukopis] Renata Kozaňáková . 2004 . 80 s., 11 s. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Podnikatelská činnost ve stravování a hotelnictví / Jarmila Indrová, Zdenka Petrů, Martin Vaško . Praha : Vysoká škola ekonomická, 1996 . 106 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Podnikatelský projekt - stravovací středisko s cateringovými službami : [rukopis] Renáta Samcová . 2003 . 43 s., 58 s. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Podnikatelský záměr - vytvoření konkurenčního prostředí kolejím a menze : [rukopis] Aleš Holubec . 1997 . 71 s., příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Podnikatelský záměr - vytvoření konkurenčního prostředí kolejím a menze : [rukopis] Lukáš Kopecký . 1997 . 78 s., příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Specifika manažerského řízení a kalkulací v nadnárodní stravovací firmě : [rukopis] Renata Kozaňáková . 2002 . 59 s., 8 s. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Vliv pandemie COVID-19 na hospodaření gastronomických zařízení / Michaela Bóriková . 2023 . 67 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0