Search results

  1. Doba jedová a covidová / Anna Strunecká, Jiří Patočka   .  Petrovice : ProfiSales, 2021 . 318 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  2. Charakteristika cyanotoxinů / Jan Kriner   .  2016 . 40 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Jedovaté rostliny, jedovatí živočichové / Horst Altmann ; [z německého originálu ... přeložil Ludvík Helebrant]   .  Praha :  Knižní klub,  2004 . 159 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E10/000
  4. Jedovatí hadi : intoxikace, terapie / Jiří Valenta   .  Praha :  Galén,  c2008 . 401 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  5. Jedové žlázy pavouků a role pavoučích toxinů [rukopis] / Hana Houdková   .  2020 . 66
    book
  6. Kvalita ekologicky a konvenčně pěstovaných brambor = Quality of potatoes from organic and conventional farming / Věra Schulzová, Jana Hajšlová   .  Ekologické zemědělství 2007 Ekologické zemědělství (konference.s. 137-139.
    article
  7. Mind-altering and poisonous plants of the world / Michael Wink, Ben-Erik van Wyk   .  Portland, Or. :  Timber Press,  2008 . 464 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad B10/000
  8. Nový přístup ke sledování microcystinů ve vodě - vývoj a optimalizace pasivního vzorkovače / Jiří Kohoutek, Pavel Babica, Luděk Bláha, Blahoslav Maršálek   .  Vodárenská biologie.Vodárenská biologie 2008.S. 102-106.
    article
  9. O kaktech a jejich narkotických účincích / Alberto Vojtěch Frič   .  Praha : Titanic, 2015 . 117 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    PŘF - KB - Mgr. Martin Vaněk00/100
  10. Otravy z potravin způsobené mikrooganismy [rukopis] / Lucie Hostačná   .  2009 . 41 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.