Search results

  1. Kulturně-historické a realizační předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu na Šluknovsku [rukopis] / Jan Haubert   .  2012 . 79 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Kvalitní stravování jako sociální služba / Marcela Vítková   .  Hradec Králové :  Gaudeamus,  2006 . 160 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E10/000
  3. Mcdonaldizace společnosti / George Ritzer   .  Praha :  Academia,  1996 . 176 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  4. Polsko jako destinace pro český cestovní ruch = Poland as the Czech tourism destination / Andrea Slavíková   .  2015 . 75 listů, 23 nečíslovaných listů příloh
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Realizační předpoklady cestovního ruchu v okrese Plzeň-sever [rukopis] / Michal Mazuch   .  2024 . 50 l. (60 443 znaků)
    book
  6. Rozšíření marketingové komunikace provozovny stravovacího zařízení na sociální síti / Lenka Trubáková   .  2023 . 74 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Stravovací zvyklosti a potravinové preference 9-10 letých dětí v Žatci / [rukopis] Marcela Kleindienstová   .  2005 . 107 l., [47] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  8. Vliv elektronické evidence tržeb na změnu cen ve stravovacích zařízeních / Tereza Černá   .  2018 . 48 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.