Search results
- Kulturně-historické a realizační předpoklady pro rozvoj cestovního ruchu na Šluknovsku [rukopis] / Jan Haubert . 2012 . 79 l.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Kvalitní stravování jako sociální služba / Marcela Vítková . Hradec Králové : Gaudeamus, 2006 . 160 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad E 1 0/0 0 0 - Mcdonaldizace společnosti / George Ritzer . Praha : Academia, 1996 . 176 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Polsko jako destinace pro český cestovní ruch = Poland as the Czech tourism destination / Andrea Slavíková . 2015 . 75 listů, 23 nečíslovaných listů příloh
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Realizační předpoklady cestovního ruchu v okrese Plzeň-sever [rukopis] / Michal Mazuch . 2024 . 50 l. (60 443 znaků)
- Rozšíření marketingové komunikace provozovny stravovacího zařízení na sociální síti / Lenka Trubáková . 2023 . 74 listů
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Stravovací zvyklosti a potravinové preference 9-10 letých dětí v Žatci / [rukopis] Marcela Kleindienstová . 2005 . 107 l., [47] l. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Vliv elektronické evidence tržeb na změnu cen ve stravovacích zařízeních / Tereza Černá . 2018 . 48 stran
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0