Search results

  1. Horninotvorné minerály / Bohuslav Hejtman, Jiří Konta   .  Praha : Nakladatelství Československé akademie věd, 1959 . 307 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E20/000
  2. Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny : (vybrané kapitoly z I. dílu autorovi knihy: Chemie a zbožíznalství ovoce a zeleniny) / F.V. Gerevitinov ; přeložili Z. Kuttelvašer a K. Červinka   .  Praha : Průmyslové vydavatelství, 1952 . 321 stran
    Chemické složení a fysikální vlastnosti ovoce a zeleniny
  3. Chemie potravin / Jiří Davídek a kol. ; vyd. Vysoká škola chemicko-technologická, Praha   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  1991 . 142 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D40/000
  4. Chemie potravin. 1 / Jan Velíšek   .  Tábor :  OSSIS,  1999 . 328 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  5. Chemie potravin. 2 / Jan Velíšek   .  Tábor :  OSSIS,  1999 . 304 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000
  6. Chemie potravin. 3 / Jan Velíšek   .  Tábor :  OSSIS,  1999 . 342 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D20/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.