Search results

  1. Aditivní látky v potravinách / Ilona Humlová   .  2015 . 128 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Doba jedová / Anna Strunecká, Jiří Patočka   .  Praha :  Triton,  2011 . 295 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
    SV - Marková Mgr.10/000
    volný výběr20/000
  3. Chemicky upravené potraviny a jejich vliv na lidské zdraví, potravinové alergie [rukopis] / Hana Vodžáková   .  2007 . 46 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Povědomí veřejnosti o aditivech (a chemických látkách) v potravinách [rukopis] / Daniela Plášilová   .  2007 . 67 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš   .  Praha : Dokořán, 2023 . 181 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  6. Tajemství výrobců potravin : [příručka zákazníka, kterému není lhostejné, co všechno přijímá společně se svou stravou--] / Vít Syrový   .  [Praha] :  V. Syrový,  c2007 . 127 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D40/000
    volný výběr01/000
  7. Zdravý životní styl [rukopis] / Lukáš Kocelský   .  2014 . 45 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.