Search results

  1. Hovězí maso : situační a výhledová zpráva   .  Praha :  Ministerstvo zemědělství České republiky,  1994 . 20 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  2. Řízení jakosti na příkladu masných výrobků [rukopis] = Meat products quality management / Kamila Mihálková   .  2008 . 39 l., [4] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Technologie potravin I / Pavel Kadlec a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola chemicko-technologická,  2002 . 300 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr20/000
  4. Vývoz masných výrobků na Ukrajinu [rukopis] = Export of the meat products for the Ukraine / Renata Zábojníková   .  2009 . 46 l., [9] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.