Search results

  1. Atraktivita lapáků : atraktivita smrkových lapáků napadených václavkou Armillaria sp. pro kambiofágy / [řešitelský tým Jaroslav Holuša ... et al.]   .  [Hradec Králové] :  Lesy České republiky,  c2009 . 39 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    Atraktivita lapáků
  2. Dynamika odumírání smrku v souvislosti s dostupností vody v krajině Českého Švýcarska [rukopis] / Benjamin Bárta   .  2023 . 87 l.
    book
  3. Dynamika středoevropských horských smrčin [rukopis] / Radek Kouřil   .  2010 . 45 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Hodnocení přitažlivosti vybraných smrkových porostů na území NP Šumava pro nálet lýkožrouta smrkového (Ips typographus L.) / [rukopis] František Havlíček   .  2001 . 33 s., 5 s. obr. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Kůrovcová kalamita : více než spor přírodovědců : sborník textů / Tomáš Chalupa ... [et al.] ; Marek Loužek (ed.)   .  Praha :  CEP - Centrum pro ekonomiku a politiku,  2011 . 150 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  6. Lýkožrout smrkový - Ips typographus [rukopis] : jeho bionomie a dopad na lesní porost národních parků v Čechách / Markéta Havlíčková   .  2009 . 38 l. [5] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Lýkožrout smrkový Ips typographus (L.) / vyd. Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti, Jíloviště-Strnady   .  Jíloviště-Strnady :  Výzkumný ústav lesního hospodářství a myslivosti,  2000 . 8 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  8. Vliv imisí, teploty a srážek na populaci lýkožrouta smrkového / [rukopis] Pavla Procházková   .  2000 . 47 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.