Search results

  1. Aditivní látky v potravinách / Ilona Humlová   .  2015 . 128 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  2. Doba jedová / Anna Strunecká, Jiří Patočka   .  Praha :  Triton,  2011 . 295 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
    SV - Marková Mgr.10/000
    volný výběr20/000
  3. Food additives& contaminants. Part B, Surveillance [elektronický zdroj].   .  Abingdon, Oxon, UK :  Taylor& Francis,  c2008-
    journal
  4. Food additives and contaminants [elektronický zdroj].   .  [London] :  Taylor& Francis
    journal
  5. Food hydrocolloids [elektronický zdroj].   .  [New York, NY] :  Elsevier Science
    journal
  6. Chemicky upravené potraviny a jejich vliv na lidské zdraví, potravinové alergie [rukopis] / Hana Vodžáková   .  2007 . 46 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Osvěta v oblasti zdravého stravování [rukopis] / Marcela Kimlová   .  2008 . 65, [6] l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  8. Potravinová aditiva a jejich toxicita [rukopis] / Eva Vaverková   .  2009 . 54 l., [3] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  9. Povědomí veřejnosti o aditivech (a chemických látkách) v potravinách [rukopis] / Daniela Plášilová   .  2007 . 67 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  10. Proč se klepou řízky : chemie v kuchyni / Vladimír Mikeš   .  Praha : Dokořán, 2023 . 181 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.