Search results

  1. Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů. Část II., Základy zpracování a zbožíznalství mléka a mléčných výrobků / Milan Pešek   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita, Zemědělská fakulta,  1997 . 182 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    Hodnocení jakosti, zpracování a zbožíznalství živočišných produktů
  2. Nauka o zboží / Ferdinand Langmaier   .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2004 . 144 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  3. Nauka o zboží : obecná část / Petr Briš   .  Zlín :  Univerzita Tomáše Bati ve Zlíně,  2009 . 159 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    MG - Jánská Mgr.01/000
    volný výběr21/000
  4. Oceňování movitého majetku : zbožíznalecký základ vybraných sortimentních skupin / František Drozen a kolektiv   .  Praha :  Vysoká škola ekonomická, Fakulta mezinárodních vztahů,  1998 . 96 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  5. Zbožíznalství / Hana Doležalová   .  České Budějovice :  Jihočeská univerzita v Českých Budějovicích, Ekonomická fakulta,  2007 . 133 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr21/000
  6. Zbožíznalství / Jitka Krajčová   .  Praha :  Vysoká škola hotelová v Praze 8,  2007 . 256 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr21/000
  7. Zbožíznalství vybraných komodit / Marie Hůlová, Helena Kořánová, Alena Plášková   .  Praha :  Oeconomica,  2005 . 97 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr21/000
  8. Zpracování a zbožíznalství rostlinných produktů / Jindřiška Kučerová, Miloš Pelikán, Luděk Hřivna   .  V Brně :  Mendelova zemědělská a lesnická univerzita,  2007 . 122 s., [3] l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr11/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.