Search results

  1. Abschied von Bitterfeld / Wilfried F. Schoeller, Martin Schoeller   .  Göttingen :  Steidl,  1994 . 141 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  2. Activities [elektronický zdroj] / Chemical Industry Institute of Toxicology.   .  [Research Triangle Park, N.C.] :  The Institute,  [1981-2000] . 20 v.
    journal
  3. Analýza a možnosti rozvoje chemického průmyslu v Ústeckém kraji [rukopis] / Lucie Koťová   .  2011 . 80 l., [3] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Analýza ekonomické výkonnosti chemického průmyslu v ČR v letech 2008 - 2011 [rukopis] / Marek Kaftan   .  2014 . 76 l., [5] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Analýza vlivu lidského činitele na bezpečný provoz rozsáhlých technologií / Luboš Kotek, František Babinec   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 2328-2331.
    article
  6. Antropogenní vliv na horninové prostředí Ústí nad Labem a okolí [rukopis] / Jaroslav Soběslav   .  2011 . 110 l., [1] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  7. Asian Chemical news [elektronický zdroj] : ACN.   .  Sutton, Surrey, England :  Reed Business Pub.
    journal
  8. Bezpečnost a ochrana zdraví při práci : podle stavu k 19.2.2007   .  Ostrava :  Sagit,  2007 . 368 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  9. Bezpečnostní jednotky v technologii / Andrea Lásková, Marek Tabas, František Babinec   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 2364-2368.
    article
  10. Biotechnologické a chemické spôsoby využitia rastlinnej biomasy : vysokoškolská učebnica / Božena Košíková, Ján Bučko   .  Zvolen :  Technická univerzita v Liberci,  2002 . 196 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    book

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.