Search results

  1. Assuring safety in the food chain : a european research priority   .  Luxembourg :  Publications Office of the European Union,  2009 . 59 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    Evrop. dok. středisko10/000
  2. Chemické kontrolní metody : učebnice pro 4. roč. stř. prům. školy potrav. technologie / Alena Novotná, René Novotný ; graf. úprava Dana Břízová   .  Praha :  SNTL,  1987 . 248 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  3. Informace o systémech monitoringu se zaměřením na zátěž populace toxickými látkami z potravin / vyd. Státní zdravotní ústav, Praha   .  Praha :  Státní zdravotní ústav,  1993 . 36 s., 2 obr. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  4. Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová   .  2008 . 46 l., 6 l. obr. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin [rukopis] / Martina Nováková   .  2011 . 72 l., [25] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.