Search results
- Assuring safety in the food chain : a european research priority . Luxembourg : Publications Office of the European Union, 2009 . 59 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations Evrop. dok. středisko 1 0/0 0 0 - Chemické kontrolní metody : učebnice pro 4. roč. stř. prům. školy potrav. technologie / Alena Novotná, René Novotný ; graf. úprava Dana Břízová . Praha : SNTL, 1987 . 248 s.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Informace o systémech monitoringu se zaměřením na zátěž populace toxickými látkami z potravin / vyd. Státní zdravotní ústav, Praha . Praha : Státní zdravotní ústav, 1993 . 36 s., 2 obr. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad D 1 0/0 0 0 - Systém kritických bodů (HACCP) na prodejně Interspar Teplice [rukopis] = The Hazard analysis and critical control points of the firm INTERSPAR Teplice / Lenka Leličová . 2008 . 46 l., 6 l. obr. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0 - Systém kritických bodů (HACCP) ve výrobě potravin [rukopis] / Martina Nováková . 2011 . 72 l., [25] l. příl.
Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations sklad C 0 0/1 0 0