Search results

  1. Anaerobní technologie zpracování kalů a organických odpadů / Jana Zábranská   .  Nakládání s bioodpady v legislativě a praxi.Nakládání s bioodpady v legislativě a praxi.s. 59-69.
    article
  2. Biologicky rozložitelné odpady a jejich zpracování v bioplynových stanicích / Dana Třísková   .  2015 . 88 listů, 4 nečíslované listy příloh
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  3. Bioreaktor pro výukové a experimentální využití / Jiří Škrába   .  2021 . 37 listů
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  4. Ekologický a ekonomický význam bioplynových staníc pre ľudstvo so zameraním na Českú republiku [rukopis] / Michaela Koňaková   .  2013 . 72 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  5. Energetické využití obnovitelných zdrojů [rukopis] / Marek Jan Vrba   .  2011 . 50 l.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  6. Fermentační produkce butanolu - současné reálné možnosti a výhled do budoucnosti / Petra Patáková ... [et al.]   .  Aprochem 2009 Aprochem 2009.s. 1375-1380.
    article
  7. Journal of fermentation and bioengineering [elektronický zdroj] .   .  Osaka, Japan : Amsterdam, The Netherlands :  Society of Fermentation Technology, Japan ; Distributed outside Japan by Elsevier Science Publishers,  1989-1998. . 10 v.

    journal
  8. Journal of fermentation technology [elektronický zdroj] .   .  [Osaka]  Society of Fermentation Technology, Japan. . 12 v.

    journal
  9. Koncepce sběru bioodpadu ve městě Turnově [rukopis] / Pavla Emmerlingová   .  2007 . 73 l., [9] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100
  10. Nakládání s bioodpady ve městě Chomutov [rukopis] / Barbora Rožánková   .  2014 . 78 l., [12] l. příl.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad C00/100

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.