Search results

  1. Česká kuchyně za dob nedostatku před sto lety / Čeněk Zíbrt   .  Přerov ; Olomouc :  Opus Bohemiae,  2000 . 95 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100
  2. Jak se vařívalo a žilo v jihočeské hájovně / Anna Sedlmayerová ; [z rukopisných textů vybrala Marie Vodičková]   .  Praha :  Olympia,  1998 . 93 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad D10/000
  3. Regionální pokrmy z Čech, Moravy a Slezska od A (Adamov) do Ž (Žďár) / Jaroslav Vašák   .  Praha :  Libri,  2001 . 207 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E00/010
  4. Retrojídlo : jak jsme jedli za socialismu / Martin Franc   .  V Brně : CPress, 2020 . 262 stran
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr10/000
  5. Tradiční české kuchařky : jak se vařilo před M.D. Rettigovou / Magdalena Beranová   .  Praha :  Libri,  2001 . 279 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    kat. historie FF00/100


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.