Search results

  1. Experimentální morfologie rostlin / Jiří Šebánek ; Zdeněk Sladký ; Stanislav Procházka ; Předml. Vladimír Rypáček   .  Praha :  Academia,  1983 . 320 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E10/000
  2. Fyziologie rostlin / Jiří Šebánek a kol.   .  Praha :  Státní zemědělské nakladatelství,  1983 . 558 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    book
  3. Fyziologie rostlin / Stanislav Procházka, Ivana Macháčková, Jan Krekule, Jiří Šebánek a kol.   .  Praha :  Academia,  2003 . 484 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    PŘF - KB - Hana Auer Malinská, Mgr., Ph.D.00/100
    sklad D20/000
    volný výběr10/000
  4. Fyziologie rostlin / Stanislav Procházka ... [et al.]   .  Praha :  Academia,  1998 . 484 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E30/000
    BI - Malý J. Mgr.00/100
    volný výběr01/000
  5. Harmonie v rostlinách : o botanické škole Rudolfa Dostála / Jiří Šebánek   .  Praha :  Academia,  2004 . 175 s., [8] s. obr. příl.
    Harmonie v rostlinách
  6. Regulátory rostlinného růstu / Stanislav Procházka, Jiří Šebánek a kolektiv   .  Praha :  Academia,  1997 . 395 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E40/000
  7. Role fytohormonů v klíčení a sladování : (studijní zpráva) = Role of phytohormones in germination and malting : (review) / Vratislav Psota, Jiří Šebánek   .  Praha :  Ústav zemědělských a potravinářských informací,  1999 . 53 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    volný výběr01/000
    book
  8. Významné jedovaté rostliny v našem okolí / Hana Hrstková, Jiří Šebánek   .  Brno :  Institut pro další vzdělávání pracovníků ve zdravotnictví,  2002 . 253 s.
    Dislocation Available Unavail./Only at library Issued Reservations
    sklad E30/000
    volný výběr11/000


  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.