Number of the records: 1  

Význam jednotlivých potravních kategorií ve výživě juvenilního okouna ve vznikajícím důlním jezeře Most

  1. Title statementVýznam jednotlivých potravních kategorií ve výživě juvenilního okouna ve vznikajícím důlním jezeře Most [rukopis] / Lukáš Urban
    Personal name Urban, Lukáš, (dissertant)
    Issue data2014
    Phys.des.60 l. : barev. il., grafy, tabulky
    NoteVed. práce Martin Neruda
    AbstractTématem diplomové práce je zhodnocení revitalizací vzniklých jezer v severních Čechách s větší pozorností upřenou na jezero Most, které se v této oblasti nachází. Práce je také zaměřena na hodnocení potravních vazeb okouna ve zdejších podmínkách s hodnocením stavu kvality vody v jezeře. Práce je také obohacena o výsledky z terénních průzkumů a je porovnána s bakalářskou prací, na kterou tato diplomová práce navazuje.
    The aim of the diploma thesis is evaluation of restorated lakes located in northern Bohemia with more attention of Most lake which is located in this area. Scope of the thesis is score food binding of perch in this conditions with evaluation of water quality in Most lake. The diploma thesis is enriched by results of fields survey and is compared with the bachelor thesis which is connected to.
    Another responsib. Neruda, Martin, 1971- (thesis advisor)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra přírodních věd (degree grantor)
    Subj. Headings jezera * jezerní ekosystémy * plankton * okoun
    Subj. Headings Mostecké jezero (Česko)
    Subj. Headings restored lakes * Perch
    Form, Genre diplomové práce
    Conspect556 - Hydrologie
    UDC556.55 * 574.5(285.2) * 574.583 * 597.556.331.1 * (437.31-16) * (043)378.2
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00168831
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    DA 43473300704347sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.