Number of the records: 1  

Tvorba redukčního programu se zaměřením na stravování a pohybovou aktivitu

  1. Title statementTvorba redukčního programu se zaměřením na stravování a pohybovou aktivitu [rukopis] / Michal Janíček
    Personal name Janíček, Michal, (dissertant)
    Issue data2014
    Phys.des.47 l. : il., grafy, tabulky
    NoteVed. práce Dominika Petrů
    AbstractBakalářská práce se zabývá tvorbou redukčního programu se zaměřením na stravování a pohybovou aktivitu. V teoretické části, za pomoci odborné literatury, je popsána problematika obezity a nadváhy, její léčba a doporučené stravování s pohybovou aktivitou. V praktické části se zabývám výzkumem třinácti odlišných lidí, u kterých sledujeme změny tělesné hmotnosti a tukové tkáně po aplikaci redukčního programu.
    This paper deals with creating a weight reduction program focused on nutrition and pchysical acticites. It´s theoretical part examines, by means of specialized literature, the question of obesity, it´s treatment and suggested nutrition, diet and physical activites. The practical part od the paper investigates thirteen defferent individuals, the ganges in thein weight and adipose tissue after the weight reduction program had been applied.
    Another responsib. Petrů, Dominika (thesis advisor)
    Another responsib. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra tělesné výchovy (degree grantor)
    Subj. Headings pohybová aktivita * stravování * nadváha * obezita
    Subj. Headings redukční program * obesity * overweight * reduction program * catering * physical activity
    Form, Genre bakalářské práce
    Conspect613.7 - Zdraví a hygiena volného času, rekreace a spánku
    UDC613.71/.73 * 796.012.6 * 613.2 * 640 * 616-056.257 * (043)378.22
    CountryČesko
    Languagečeština
    URLhttps://portal.ujep.cz/StagPortletsJSR168/CleanUrl?urlid=prohlizeni-prace-detail&praceIdno=00169776
    Document kindDiploma theses
    Call numberBarcodeSublocationVolný výběrInfo
    DA 40713300704071sklad CIn-Library Use Only

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.