Number of the records: 1  

Ekonomické dopady otevření jezera Most

  1. DA 12318
    Kříž, Jan, 1996-
    Ekonomické dopady otevření jezera Most / Jan Kříž. -- 2020. -- 69 stran : grafy. -- Oponent Jan Slavík. -- Vedoucí práce Jan Macháč. -- Abstract: Bakalářská práce zjišťuje odhad ekonomického dopadu otevření jezera Most veřejnosti. Práce je rozdělena do šesti kapitol. V první kapitole jsou popsány ekonomické dopady cestovního ruchu. Druhá kapitola je věnována vzniku jezera Most a projektům podporujících jeho revitalizaci. Ve třetí kapitole jsou popsány metody použité při zjišťování ekonomických dopadů a přínosů otevření jezera Most. Ve čtvrté a páté kapitole je popsán způsob provedení analýzy a prezentace dat získaných v dotazníkovém šetření. V šesté kapitole jsou získaná data verifikována na základě provedené analýzy. Z výsledků analýzy lze vyčíst ekonomický přínos pro regionální i státní ekonomiku.. -- Abstract: This bachelor's thesis deals with the estimation of economic impact coming out of opening Lake Most for public. The work is divided into six chapters. The first chapter describes the economic impacts of tourism. The second chapter deals with creation of Lake Most and projects supporting its revitalization. The third chapter describes the methods used to determine the economic impacts and benefits of the Lake Most opening. The fourth and fifth chapters describe the method of analysis and presentation of data collected in survey. The obtained data are verified in the sixth chapter on the basis of the performed analysis. From the results of the analysis is possible to find out the economic benefit for regional and state economy.
    Slavík, Jan. Macháč, Jan. Univerzita J.E. Purkyně v Ústí nad Labem. Katedra ekonomie a managementu
    hrubý domácí produkt. ekonomika cestovního ruchu. Mostecké jezero (Česko). ekonomické dopady. economic impacts. tourism. bakalářské práce
    330.55. 338.486. (437.31-16). (043)378.22

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.