Number of the records: 1  

Lži a mýty o tom, co jíme

  1. KB 23391
    Levinovitz, Alan
    Lži a mýty o tom, co jíme : výstraha : pravda o soli, cukru, tuku a především o lepku / Alan Levinovitz ; z anglického originálu Gluten lies and other myths about what we eat ... přeložila Šárka Hroudová. -- První vydání. -- Praha : Grada, 2015. -- 270 stran ; 21 cm. -- KNIHA JE K DISPOZICI V ELEKTRONICKÉ PODOBĚ!. -- Abstract: Lepek. Sůl. Cukr. Tuk. To vše jsou oběti, které jsme v touze po zdravém životním stylu na rady lékařů a výživových poradců vyloučili ze svého jídelníčku. V této průkopnické práci boří Alan Levinovitz mýty a lži o zdravých a nezdravých potravinách a ukazuje, co je skutečný zdravý život beze strachu z toho, co jíme. -- Summary: Autor se zamýšlí nad strachem ze stravování, vyvrací mýty o jídle, o zdravých a nezdravých potravinách.. -- Summary: Glutamát sodný, obiloviny, kukuřičný sirup s vysokým obsahem fruktózy, geneticky modifikované potraviny, jídlo z rychlých občerstvení, to všechno mají být nezdravé potraviny. Je tomu skutečně tak? Nejedná se pouze o zveličování, nedůvěryhodné zásady? Většina zveřejněných vědeckých výzkumů je údajně nepravdivá. Autor zavrhuje diety, propaguje standardní stravování, konzumování jídla připraveného s láskou, jakékoli množství a v klidu. -- ISBN : 978-80-247-5688-2 (brožováno). -- 978-80-247-5998-2 (ebook).
    Hroudová, Šárka
    výživa člověka. zdravá výživa. dietetika. bezlepková dieta. human nutrition. healthy eating. dietetics. glutenfree diet. populárně-naučné publikace. popular works
    613.2. 641.563. (0.062)

Number of the records: 1  

  This site uses cookies to make them easier to browse. Learn more about how we use cookies.